Najaar evenementen 2018

In het najaar, oktober en november, organiseert de Stichting Gelijkspanning Nederland als vervolg op het congres Groot Gelijk 2018 drie verdiepende workshops/colleges.

 

 

3 – Roadmap Gelijkspanning richting 2020

28 november 2018 in Nieuwegein

In het voorjaar van 2018 is door Berenschot de ‘Roadmap Gelijkspanning’ opgesteld. Deze Roadmap is in opdracht van RVO.nl voor de Topsector Energie op verzoek van TKI Urban Energy tot stand gekomen. Als eerste wordt het tot stand komen van de Roadmap toegelicht. Wat betekent deze Roadmap voor mij en mijn organisatie én wat kan ik betekenen voor deze Roadmap. In de tweede helft van de workshop vindt er een interactieve discussie plaats om deze betekenis voor elke deelnemer duidelijk te maken.

 

Programma: Workshop Roadmap Gelijkspanning richting 2020

 

2 – DC onderwijs voor de installatiebranche

14 november 2018 in Arnhem

In deze workshop wordt een recent ontwikkelde onderwijsmodules op mbo-niveau gepresenteerd. Deze modules zijn ontwikkeld in opdracht van Oost Nederland Energiek (ONE) voor ROC’s. De modules focussen op DC-elektrische installaties met halfgeleidertechnologie, zoals ook toegepast in het Circl gebouw in Amsterdam. Het materiaal bevat zowel theoretische modules als veel oefenstof. Tijdens de workshop kunnen de deelnemers kennismaken met het materiaal en er zelf mee aan de slag gaan. De doelstelling is dat elke deelnemer een goed beeld heeft van het onderwerp en wat er nodig is om de vakbekwaam naar gelijkspanning uit te breiden.

 

Programma: Workshop DC onderwijs voor de installatiebranche

 

1 – Beveiligingsconcepten met vermogenselektronica

30 oktober 2018 in Eindhoven

In deze workshop worden diverse voorbeelden van beveiliging met halfgeleiders toegelicht. Ook wordt de aansluiting van deze concepten met de NPR 9090 besproken. In het tweede deel van de workshop wordt aan de hand van een concreet praktijkvoorbeeld, een beveiligingsoplossing ontworpen.

 

Programma: Workshop Beveiligingsconcepten met vermogenselektronica

 

Programma
  • De evenementen duren van 14.30u tot 18.00u.
  • Na afloop is er een netwerkbroodje met soep.

 

Deelnamekosten
  • Eén evenement: € 175,-
  • Early bird prijs voor één evenement: € 140,- (alleen tot 10 oktober)
  • Studententarief per evenement: € 25,-
  • Serie van drie evenementen: € 350,-
  • Early bird prijs voor de serie van drie evenementen: € 280,- (alleen tot 10 oktober)
  • Partners van het congres GrootGelijk van juni 2018 kunnen één evenement naar keuze gratis bezoeken (1 gratis kaart): zie hiervoor separate mail.

 

Aanmelden
  • Aanmelding en vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via uw contactpersoon bij de Stichting Gelijkspanning Nederland.
  • Meerdere deelnemers van één organisatie: neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0639394846.

 

 

Deel het evenement via social media: